Over Zeeuws Zoet

Chocolade verleiding uit zee & Een zee aan thee

In het pittoreske Zierikzee huist Zeeuws Zoet ontstaan uit liefde en passie voor de ultieme beleving van chocolade en thee.

Zuivere Japanse Matcha, uitdagende Chinese Pu-Ehr, hartverwarmende Zuid-Afrikaanse rooibos en opwekkende Zuid-Amerikaanse mate maken deel uit van onze zee aan thee. Prikkel je fantasie door de geuren die opstijgen uit je theeglas. Maak een reis door de wereld en geniet van de Zeeuwse creativiteit geïnspireerd door de natuur.

Onze liefde voor chocolade is niet uit te drukken in woorden, de bite, de smaak, de sensatie, het is het ultieme zoete geluk voor ons en we streven ernaar dat iedereen die onze bonbons proeft en thee drinkt ook hetzelfde geluk ervaart. De collectie Chocolade verleiding uit zee presenteert prachtige chocolade zeedieren, een lust voor het oog en smaakpapillen. De Puur Geluk collectie laat je genieten van de zuivere pure cacao smaken en rijke vullingen. Bij de luxe collectie geniet je van de rijkheid van smaken, structuren en de intense smaakbeleving van de beste ingrediënten.

Onze bonbons zijn handgemaakt met de allerbeste ingrediënten, voldoen aan de hoge classificering van het IFS en hebben het IFS certificaat (De International Food Standard)

Onze thee is zorgvuldig geselecteerd uit de beste pluk va theeplantages uit diverse theelanden, waaronder biologisch geteelde thee. Onze thee heeft ook de IFS classificatie. De aroma’s in onze thee zijn van natuurlijke oorsprong.