Verzenden en retourneren

Verzenden

Bestellingen die vóór 12.00 uur worden doorgaans dezelfde werkdag verzonden. (Op Schouwen-Duiveland bezorging op dezelfde dag van woensdag t/m zondag). Houd er tijdens feest en vakantie periodes rekening mee dat de  verwerkings- en verzendtijden langer kunnen zijn en dat bestellingen worden uitgevoerd in de volgorde waarin ze worden ontvangen.

Verzending binnen Nederland

€ 6,95 Standaard verzending
€ 4,15 Brievenbuspakket
Gratis bij een bestelling boven € 100,-

Verzending buiten Nederland

België en Duitsland € 1,50
UK, Frankrijk en Luxemburg € 15,-
Spanje € 17,-

Retour- en ruilbeleid

Wij willen dat u volledig tevreden bent met de aankoop van uw Zeeuws Zoet. Bent u niet tevreden met uw aankoop, dan kunt u op vertoon van uw product met aankoopbewijs (een ontvangstbewijs of bevestigingsmail) het artikel binnen 14 dagen na aankoop aan ons retourneren, op voorwaarde dat het product zich in de originele staat bevindt, ongeopend en de verzegeling intact is. In het geval dat uw product defect is, niet overeenkomt met de beschrijving of niet goed functioneert, wordt het product terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode of wordt er een winkeltegoed toegekend.

Hoe kan ik iets retourneren en/of ruilen?

Online aankopen kunnen in de winkel of via de post worden geretourneerd. Als u per post retourneert, verpak het artikel dan veilig en stuur het naar het onderstaande adres. Houd er rekening mee dat we de verzendkosten voor het retourneren niet dekken. Als u echter voor de verzendkosten bij uw oorspronkelijke bestelling hebt betaald, wordt dit samen met de aankoopprijs terugbetaald. Wanneer het artikel naar ons is geretourneerd, zorgen wij ervoor dat het totaalbedrag op uw rekening wordt teruggestort.

 Ruilen kan niet per post. Als u iets wilt ruilen, maar dit in de winkel niet lukt, volgt u de bovenstaande stappen om het artikel te retourneren en plaatst u vervolgens een aparte bestelling voor het gewenste artikel.

Als u nog vragen heeft over ons retourbeleid, kunt u een e-mail sturen naar: lekker@zeeuwszoet.nl.

Retouradres:
Zeeuws Zoet
Nieuwe Haven 3
4301 DJ Zierikzee